Díjazták az országos bajnok focistákat

Nagykároly polgármestere, Kovács Jenő ma, július 24-én díjazta a nagykárolyi Elméleti Líceum labdarúgócsapatát, amely a középiskolásoknak tartott sport tantárgyverseny országos szakaszát nyerte meg. A városi elismerést – mely 4500 lejt jelent – a csapat edzője, Răzvan Nintaș tornatanár vette át.

Az alkalmon jelent volt még a nagykárolyi Elméleti Líceum igazgatója, Zsidó Sándor, illetve a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal Tanügyi és Egészségügyi Igazgatóságának vezetője, Várna Levente.

1

„A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal és a Nagykárolyi Helyi Tanács nevében adtam át ezt az elismerést. A megbecsülés jelképe ez, hiszen tiszteletreméltó teljesítmény az, hogy a nagykárolyi Elméleti Líceum focicsapatának sikerül az országos sport tantárgyversenyét megnyernie” – mondta Kovács Jenő polgármester.

A július 3-ai tanácsülés során a Nagykárolyi Helyi Tanács tagjai jóváhagyták azt a határozattervezetet, melyben a nagykárolyi Elméleti Líceum tantárgyversenygyőztes csapatának jutalmazását indítványozták. A csapat mindahány tagja fejenként 500 lejt kapott az elismerés jeleként. A Răzvan Nintaș edzette csapat tagjai a következők voltak: Baracsi Dávid, Boldizsár Edmond, Varga Márk, Hevele Márk, Câmpeanu Adrian, Preg Dániel, Papp Attila, Boldizsár Dominik és Bârle Sergiu.

Közlemény

2