Ismét ének mesterkurzus Nagy Norberttel

Ha szeretnél egy igazán profi énekestől tanulni, most itt a lehetőség! A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, a híres tenor, Nagy Norbert immár második alkalommal mesterkurzust tart szülővárosában, Szatmárnémetiben, augusztus 6-a és 17-e között.

A felkészítő tanár szakmaisága elvitathatatlan, hisz több éve zenetanárként tevékenykedik Olaszországban. Közben pedig énekesként bejárta a fél világot, több olasz, német, francia, Dubai operaházban és számos nemzetközi operafesztiválon énekelt. Nagy Norbert a legjobbaktól tanult: az Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceumban érettségizett, ott zongorázni és gitározni tanult. Közben rájött arra, hogy az éneklésben tudja legjobban kifejezni önmagát. Érettségi után sikeresen felvételizett a kolozsvári Gheorghe Dima Művészeti Egyetemre. Az egyetem elvégzése után lehetősége volt kimenni Olaszországba. Ott tovább mélyítette tudását a Spezia városban található Giacomo Puccini Konzervatóriumban. A szatmári származású énekes tanárai között volt a világhírű Andrea Bocelli is.

A kurzus énekszakos hallgatók, énekszakra felvételizők, valamint fiatal pályakezdő énekesek számára egyaránt nyitott. A mesterkurzus keretein belül nem csak klasszikus, hanem a könnyűzene iránt érdeklődők is elmélyíthetik énekművészi tudásukat.

A kurzus legígéretesebb hallgatója profi körülmények között rögzíthet egy saját vagy kedvelt dalt, Nagy Norbert hangstúdiójában. Az igényes megszólalás érdekében a felvétel közben Nagy Norbert szakmai instrukciókkal is ellátja az énekest. A korszerű stúdió összeköttetésben áll egy olaszországi hangstúdióval, így az utómunkálatok már Itáliában zajlanak. És ki tudja, az is előfordulhat, hogy épp ott, valaki felfigyel a hangodra?! Úgyhogy ne habozz, jelentkezz a mesterkurzusra, egészen augusztus 5-ig, Nagy Norbert Facebook-oldalán, privát üzenetben, ahol bővebb felvilágosítást is kapsz az egyéni igényekre szabott kurzus menetéről.

Közlemény