Képek Homoród mentéről a kastélyban

Vasárnap, július 15-én délután 5 órai kezdettel fotókiállítás megnyitóját tartották a nagykárolyi Károlyi-kastély földszinti kiállítótermében. A tárlaton látható képalkotások a 2017-ben szervezett I. Nemzetközi Homoród menti Fotótábor keretében készültek.

Az alkotótáborban neves romániai, szlovákiai és magyarországi fotósok vettek részt. Ennek a fotóscsapatnak Bikfalvi Zsolt is részese volt, és képviselte a nagykárolyi Vénig László Fotóklubbot. A szervezők: a Vasile Vénig László Fotóklub, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális Idegenforgalom-népszerűsítő Központ.

A megnyitón Bikfalvi Zsolt, a Vasile Vénig László Fotóklub alelnöke és az egyesület elnöke, Hágó Attila Nándor üdvözölte a jelenlévőket.

A kiállíts július 28-áig lesz látogatható a Károlyi-kastély nyitvatartási rendje szerint. Az eseményt a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub, a Nagykárolyi Kulturális és Sportigazgatóság és a Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ Alapítvány szervezte meg.

Közlemény