Könyvmentők akcióban

Szatmárnémeti főterén bárki felkeresheti a Szatmárnémeti Könyvmentők autóját, ahol használt, de értékes és érdekes könyvek közül válogathatnak a könyvbarátok. Az alábbiakban a Könyvmentők bemutatkozó szövegét olvashatják.

„Kedves szatmárnémetiek! Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy augusztus 25-e óta megérkeztünk Romániába és megnyitottuk az első Könyves szekerünket Szatmárnémetiben! A szekér a központban található a P-ța Libertăţii 20-as szám alatt (az ING bankkal szemben). Mit is kell tudj rólunk? Minőségi használt könyveket árulunk 5 lejért. Igen jól látod, minden könyv 5 lejbe kerül (kivéve a Prémium kategóriás könyveket, aminek 10 lej az ára)!

Mivel folyamatosan ürülnek a polcainkról a könyvek, ezért folyamatosan töltjük fel, ami azt jelenti, hogy bármikor is látogatod meg a könyves szekeret mindig találhatsz újabbnál újabb könyveket! Magyar és román nyelvű könyvek egyaránt vannak több kategóriában: szépirodalom, világirodalom, ifjúsági és mese, szórakoztató, vallás, pszichológia, történelem, kötelező olvasmányok, stb. Idegen nyelvű kategóriánknál pedig többféle nyelven is találhatóak könyvek. Fogadunk el könyveket adományként vagy felvásároljuk azokat (ezzel kapcsolatos kérdéseiket privát üzenetben tegyék fel az érdeklődők).”

A Szatmárnémeti Könyvmentők ezen a néven a közösségi oldalon is megtalálhatóak, oda várják a privát üzeneteket is.

Könyvmentők akcióban