Nyírbátor Barát Kártya igényelhető

Nagykároly és Nyírbátor önkormányzatai évek óta testvérvárosi kapcsolatban állnak egymással. Az együttműködés eredményeképpen több találkozó is létrejött, illetve aktív kulturális együttműködés is zajlik a két város között.

A nagykárolyiak ugyanis, előszeretettel vesznek részt a magyarországi oldalon szervezett eseményeken és ez minden bizonnyal a másik fél részéről is érvényes. A nyírbátori önkormányzat jóvoltából, ez az együttműködés anyagi vonzattal is bírhat, hiszen amennyiben az érdeklődők kiváltják a Nyírbátor Barát Kártyát, több területen is kedvezményre számíthatnak. A kártyát minden nagykárolyi lakos személyesen igényelheti a Nyírbátori Polgármesteri Hivatalban hétfő és csütörtökön 8 – 16 óráig. Az igényléshez a román személyi igazolványra van szüksége az igénylőnek, s a kártya a helyszínen pár perc alatt el is készült.

A Nyírbátor Barát Kártya az alábbi kedvezményekre jogosítja fel a tulajdonosát: a Nyírbátori Kulturális Központ rendezvényein való részvételre – 10% kedvezmény jár, a Nyírbátori Sárkány Wellness és Gyógyfürdőbe való belépéskor szintén 10% kedvezmény jár, a Kakukk Étterem, Presszó és Panzió –10% a fogyasztás végösszegéből, a Grovi Kft-né, a gázolaj árából 13 Ft/l , benzin árából 10 Ft/l kedvezmény, Geszterédi László EV. –10% kedvezmény a forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra (állattenyésztés, sportrendezvények lebonyolítása), Kovboys Kft – 5% kedvezmény az építőanyagok telepi áraiból, Ácsceruza Kft. – 5% kedvezmény a boltban árusított termékekre,Kutya-baj Állatgyógyászati Centrum – 5 % kedvezmény, Chocolate Brown Csokiszolárium – 5% kedvezmény a szolgáltatásokból és termékekből.

Számtalan kedvezményre jogosít fel a Nyírbátor Barát Kártya
Számtalan kedvezményre jogosít fel a Nyírbátor Barát Kártya