Pócspetri és környéke képeken

A CareiFest keretében újabb képzőművészeti kiállítás nyitórendezvényére került sor a Károlyi-kastélyban. Augusztus 12-én, vasárnap ugyanis a Pócspetri Nemzetközi Képzőművészeti Alkotótáborban készült képekből nyílt kiállítás.

Pócspetri és környéke képeken

A kiállító művészek: Marta Mekker-Semsey (Németország), Stefan Gnandt (Németország), Marie Olteanu (Románia), Papp Gábor (Románia), Angyal-Asloviciu Anikó (Románia), Miroslaw Pieprzyk (Lengyelország), Zdzislaw Twardowski (Lengyelország), Malgorzata Twardzik-Wilk (Lengyelország), Victoria Cozmolici (Moldovai Köztársaság), Drahoslava Zalaiova (Szlovákia), Miroslaw Capovcak (Szlovákia), Buják Ágnes (Szlovákia), Tímea Golasz (Szlovákia), Májer Zoltán (Magyarország).

A kastély emeleti termében tartott rendezvényen részt vett Tamás György, Pócspetri polgármestere és a tábor művészeti vezetője, Stefan Gnandt is. Tamás György köszönetet mondott a szervezőknek a kiállítás létrejöttéért, Stefan Gnandt pedig arról beszélt, milyen is a művészi látásmód. Mindketten arra biztatták az érdeklődőket, látogassanak el a kastélyba és nézzék meg a Pócspetriben megtartott alkotótábor képeinek válogatott alkotásait.

Pócspetri és környéke képeken