Szatmár megyében tart előadást „Pál Feri”

Fordulat: a változás kulcsa címmel tart előadást Szatmárnémetiben Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörben.

Szatmár megyében tart előadást „Pál Feri”

Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

Pál Ferenc papi pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia, teológia és mentálhigiéné témakörben. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat, a közösségi és családi konfliktusoktól a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati-házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed.

A Szatmárnémeti előadás helyszínéül a Szakszervezetek Művelődési Háza szolgál, szeptember 27-én, 19 órai kezdettel. Az eseményt a Nyitott Akadémia szervezi. További információkkal az előadásról, valamint a jegyértékesítésről egy későbbi időpontban szolgálnak.

Szatmár megyében tart előadást „Pál Feri”
Szatmárnémetiben tart előadást „Pál Feri”