Szép volt, Kinder FC!

A negyedik helyezést érték el a károlyi srácok a Gheorghe Ola utánpótlás labdarúgótorna megyeközi szakaszában. Oda Szatmár megye bajnokaként kapott meghívást a nagykárolyi Kinder FC csapata. A 2009-es születésű focistapalántákat Csenteri József edző, Bagossy Sándor kapusedző, illetve Tabi Zsolt vezetőedző kísérte el a szurkolókon (szülőkön) kívül.

Az első mérkőzést a hazaiak ellen vívták meg. Tabi Zsolt elmondása szerint tűrhetően kezdtek a károlyiak, ám egy gól mindent megváltoztatott, s utána nem találtak magukra. A lényeg, ugyan 4–0-ra kaptak ki, de nem estek kétségbe. Mint a vezetőedző érdeklődésünkre elmondta, mondták a fiúknak, hogy nem az eredmény a lényeges, hanem a játék öröme. Ez a hozzáállás már eredményesnek bizonyult a nap második meccsén. A zilahiak ellen egy aránylag szoros első félidő után (már akkor is 4–1-re vezettek a kinderesek), a második játékrészben rengeteg gólt rúgtak, s végül 13–1-re nyertek. A következő napon a Máramarosszigeti Plimob ellen kellett játszaniuk. 1–5 volt az első félidő után az eredmény, majd 4–10-re nyertek a szigetiek. A Nagyváradi Viitorult egy parádés mérkőzésen 4–0-ra győzték le a károlyiak. A záró meccset a Kolozsvári U Akadémiája ellen játszottak, s 8–1-re legyőzte őket a kolozsvári csapat.

A Nagykárolyi FC Kinder csapatának tagjai: Petcu Denis, Cosar Rareș, Csobi Ákos, Heinrich Ruben, Sróth Zoltán, Silaghi Horea, Szolnoki Máté, Szolnoki Dominik, Pete Dennis, Varga Karim, Avram Noel, Losonczi Dávid.

A csapat ezúton is köszönetet mond a támogatóknak az egész éves pártfogásért: Preg Kft., Blan Dory Kft., Union Glass Kft., Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal, Nagykárolyi Helyi Tanács; illetve a besztercei tartózkodásuk biztosítóinak: Mil Trade Kft., Steiger Kft., Agro Pataki Kft., Szolnoki Roland, Szolnoki Gábor, ifj. Binder Jenő, OCH Taxi Kft., Nagy&Nagy, Diego Kft., Boney King Kft., Epkesz Kft., Alconor Kft.

1