Szívükbe zárták Ákost és Stephaniet a veszprémiek

Nem is remélték azt a sikert és elismerést, amiben a hétvégi Veszprémi Utcazene Fesztiválon részesültek a nagykárolyi Funk You formáció tagjai.

Bogáti-Bokor Ákos és Stephanie Semeniuc az egyik legelismertebb utcazene fesztivál szakmai díjának birtokosaiként tértek haza. A sikeres csapat elképzelhetően Nagykárolyban is fellép hamarosan, hiszen következik az August Fest rendezvénysorozat, azonban addig rádiós, televíziós interjúk, fellépések sora vár rájuk.

„Az ember évekig gyakorol, mókusol a zenéjén, hangszerre költ, próbál, s közben próbál megélni. Folyamatos készülés a zenészi élet. Vagyunk páran, akik úgy képzeljük a zenélést, hogy csak olyat játszunk, amiben hiszünk, nem számítgatunk, hogy mit szeret a közönség, nem vállalunk kompromisszumokat, így írunk zenét is. Akkor írunk csak, ha van mondanivalónk, amikor tartalom és forma legjobban találkozik. Eljött az idő, hogy erre a zenére most reagálni kezdtek az emberek is, tapsoltak nekünk 7/8-ra ugyanúgy, mint az ismert slágerek 4/4-ére. A zene mindenkié, a ritmus mégmindenkiébb. De a sugárzáshoz nem elég egy gitár, kell az a hang, ami közvetít, ragyog és átadja az ‘üzenetet’. 2014-ben az első Utcazene Fesztiválon Szatmáron láttam először Stephanie-t . TANÚM VAN RÁ, ahogy ezt mondtam: nem tudom ki ő, de egyszer tuti hogy vele fogok zenélni, olyan tehetséges! Ez a brutális energiákat árasztó jól eltalált találkozás most beérett és dalban, lemezben és koncertekben valósult meg. Stefi, őrületesen büszke vagyok Rád!!!!! Mindenki legyen ez rá! Csúcs ez a csaj! Köszönöm, hogy együtt zenélhetünk.
ééééééés NEKTEK is köszönöm a sok-sok támogató szeretetet, millió üzenetet, szavazatot, mosolyt, ahogy a Veszprémi Utcazene díjátadójáig segítettetek! Ha lenne rá egy jó szó, azt írnám ide, de mivel ilyet még nem találtak fel, ezért ilyen hosszan kellett leírjam Nektek, hogy milyen boldog vagyok!

A szakmai elismerés mellett az igazi győzelem az, hogy folytatjuk és nagyon szép zenéket hozunk majd hozzátok, bárhol is éltek! Jövünk! In the Name of Love, Ákos” – írta a közösségi oldalán, Bogáti-Bokor Ákos.

1