Várni kell a helyreállításra

Tovább tart a patthelyzet a nagykárolyi járdák, közterületek helyreállítási munkálatait illetően. Hónapok óta dolgoznak az Electrica regionális áramszolgáltató vállalat által megbízott cég munkásai azon, hogy lefektessék az új vezetéket. A földben történő vezetéshez természetesen felvágtak mindent, ami a 36 kilométernyi vezeték elhelyezéséhez szükséges: járdát, zöldövezetet, utat.

A helyreállítási munkálatokat illetően megoszlanak a vélemények a helyiek körében is. Bár igaz, a nagykárolyiak szeretnének megfelelő áramellátást, azonban szeretnének közlekedni a városukban is, s ez utóbbit igencsak megnehezíti az éppen zajló munkálat…

A városvezetőség hetekkel ezelőtt leállíttatta a munkálatokat, mivel a Kaplonyi és Ágoston utcákon nem találták megfelelő minőségűnek a kivitelezést követő helyreállítást.

„Ígéretet kaptunk arra vonatkozóan, hogy helyreállítják a nagykárolyi járdákat. Vannak kétségeim és nagyon tartok tőle, hogy nekünk kell majd helyrehoznunk, amit ők szétvernek. Folyamatos a halogatás és a vita ebben a témában a vállalat képviselőivel” – mondta megkeresésünkre Kovács Jenő polgármester.

1